- Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
- Meer dan 10.000 kwaliteitswijnen
- Gratis verzending vanaf €100,-
- 45 dagen proefgarantie
- Klanten geven Bovino een 9.5/10 met meer dan 3.089 beoordelingen Kiyoh
- Wijn van gerenommeerde wijnhuizen
- Bestellen vanaf 1 fles
Meer informatie over Assouline - Carbone
CARBONE, ontwikkeld in nauwe samenwerking met het trio achter Major Food Group, bevat meer dan een dozijn recepten van het restaurant die nooit eerder zijn gedeeld. Door de hele reis heen bieden anekdotes en herinneringen van de oprichters en het unieke gezelschap van het restaurant de lezers een boeiende inkijk in wat er nodig is om een legende in New York City te creëren.
Het is een vroege lentedag in het centrum van Manhattan, en Mario Carbone, Jeff Zalaznick en Rich Torrisi zijn terug op de plek waar het iets meer dan tien jaar geleden allemaal begon. Hier, op 181 Thompson Street, wist het pas gevormde trio de energie te benutten die Rich en Mario eerder in de buurt hadden gecreëerd met Torrisi Italian Specialties. Ze bliezen nieuw leven in een culinaire stijl die maar weinig chefs met hun achtergrond de moeite waard zouden vinden. Al snel concludeerde The New York Times dat de drie vrienden erin waren geslaagd om "de overweldigende sensaties van een genre dat door anderen als onontwikkeld en een beetje gênant wordt beschouwd, terug te brengen, terwijl ze de verfijning blootleggen die er altijd al aanwezig was."
Tien jaar na de oprichting is Major Food Group’s CARBONE een instituut in New York City: een bestemming die eindeloze menigten trekt, constant in het nieuws is en elke avond de historische Thompson Street verlicht met de warme rode gloed van zijn iconische neonsignaal. Aangedreven door een uitgebreid interview met schrijver Gabe Ulla en exclusieve fotografie van Oliver Pilcher, legt dit boek een avond in het restaurant vast in al zijn zielvolle, opwindende glorie.
Gegevens
- 248 bladzijdes
- meer dan 150 illustraties
- Engelse taal
- Vrijgegeven in december 2024
- 25 x 33 x 3 cm
- Zijde, harde kaft
Over de auteur
Gabe Ulla is een schrijver uit New York die samenwerkt met verschillende gerenommeerde chefs en bijdraagt aan The New York Times, Town & Country, Vanity Fair, en The Wall Street Journal, naast andere publicaties. Zijn samenwerkingen omvatten Estela, Eat a Peach, The Four Horsemen, en een aankomend boek over de Amerikaanse steakhousecultuur met acteur-regisseur Eric Wareheim. Hij woont in Brooklyn met zijn vrouw. Door middel van de exclusieve fotografie van Oliver Pilcher, legt dit boek een avond in het restaurant vast in al zijn zielvolle, opwindende glorie.