- Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
- Meer dan 10.000 kwaliteitswijnen
- Gratis verzending vanaf €100,-
- 45 dagen proefgarantie
- Klanten geven Bovino een 9.5/10 met meer dan 3.089 beoordelingen Kiyoh
- Wijn van gerenommeerde wijnhuizen
- Bestellen vanaf 1 fles
Meer informatie over Assouline - Swans Bar
Deze titel bevat meer dan twintig cocktailrecepten, vergezeld van teksten van de bekroonde spirits- en hospitalityschrijver Millie Milliken, en biedt lezers de kans om hun favoriete cocktails van Swans Bar thuis na te maken. Ter ere van het tienjarig jubileum van Swans Bar legt dit boek de essentie vast van de meest geliefde drankjes van de bar.
Geopend in 2014, toen Londen genoot van een nieuwe cocktailrenaissance, biedt Swans Bar al tien jaar een exclusieve selectie cocktails in een intieme ruimte, omringd door de uitgestrekte boekenplanken van de winkel. Strakke lijnen, schorten, onberispelijke uniformen en minimalistische garneringen worden gecombineerd met een gastvrijheid die vijfsterrenluxe met de sfeer van een lokale favoriet verenigt, waardoor het een waar bastion van elegantie en cultuur is. De cocktails, exclusief ontwikkeld door de mixologen ter plaatse, zijn vaak geïnspireerd op populaire titels uit het Assouline-boekenaanbod, waardoor gasten met elke slok naar onverwachte bestemmingen worden meegenomen.
Gegevens
- 60 bladzijdes
- meer dan 60 illustraties
- Engelse taal
- Vrijgegeven in october 2024
- 13 x 20 x 3 cm
- 1,361 kg.
- Zijde, harde kaft
Over de auteur
Millie Milliken is een bekroonde schrijver op het gebied van dranken en gastvrijheid, met tien jaar ervaring in het schrijven over eten, drinken en evenementen, zowel in print als online. Ze levert regelmatig bijdragen aan Club Oenologique, Vinepair, Whisky Magazine, Global Drinks Intel, Courier Media en The Evening Standard. In 2022 werd ze uitgeroepen tot IWSC Spirits Communicator of the Year en ontving ze de titel Alan Lodge Young International Drinks Writer of the Year. Milliken is ook directeur van Wet Ink, een bedrijf gespecialiseerd in proeverijen, evenementen en consultancy, met als doel dranken toegankelijker te maken voor consumenten. Daarnaast is ze hoofd van de contentafdeling bij de non-profitorganisatie OurWhisky Foundation, die zich inzet voor een inclusievere en diversere whisky-industrie.