Meer dan 10.000 kwaliteitswijnen Gratis verzending vanaf €100 Score 9.5/10 - 3.089 beoordelingen
Verzenden naar
Zoek uw favoriete wijnen
Thuiswinkel Waarborg certificaat Trust Ecommerce Europe
Winkelmandje
0
1.400,00
Levering binnen 1 werkdag Levering binnen 1 werkdag

     

Meer informatie over Assouline - The Impossible Collection of Wine

In deze prachtige aanvulling op de Assouline Ultimate Collection stelt Enrico Bernardo, 's werelds beste sommelier, u zijn ultieme wijnkelder voor. De meest uitzonderlijke wijnen van de twintigste eeuw zijn opgenomen in het boek The Impossible Collection of Wine. Bernardo geeft u inzicht in unieke wijnen, brengt deze samen en weegt intussen de zeldzaamheid, terroir, smaak en historische mystiek tegen elkaar af. Het resultaat is een boek over wijnen waar de grootste wijnkenner van watertandt.

De weg van druif naar wijn, is een weg van plant naar gebottelde poëzie. Essentieel in dit proces is de kennis, kunde en ambitie van de wijnmaker. Ondanks de continue innovaties blijft de essentie van zijn beroep grotendeels gelijk en moet de wijnmaker bijna een soort alchemist zijn.

Laat u meenemen in een eeuwlange wereldreis langs de meest prestigieuze wijnen, zoals: 1928 Krug Champagne, de 1951 Penfolds Grange Bin 95 en de 1973 Stag's Leap Estate SLV en laat u verrassen.

Gegevens

Deze hand gebonden oversized luxe-editie met hand getipte afbeeldingen en gepresenteerd in een houten kist zal een must-have zijn voor de bibliotheek van elke echte wijnkenner. Het niet-uniforme effect in het midden van het boek kan worden toegeschreven aan de handgemaakte aard van onze Impossible Collection serie.

  • 204 bladzijdes
  • Meer dan 150 illustraties
  • Engelse taal
  • Vrijgegeven in November 2016
  • 9,07 kg 
  • 50,8 x 45,5 x 8 cm
  • Handgemaakt boek in een houten kist

Bijgevoegd aan dit luxe boek van Assousline zit: een gratis witte handschoenen en een door Assouline gepersonaliseerde handtas.

Over de auteur

Enrico Bernardo maakte naam in het prestigieuze Four Seasons George V restaurant in Parijs. Zijn bekendheid groeide hier snel en als kroon op zijn werk werd hij in 2004 uitgeroepen tot beste sommelier van de wereld. Zijn twee restaurants Vino en Goust richten zich op het combineren van de perfecte wijn met elk gerecht en het perfecte gerecht met elke wijn. Bernardo adviseert tal van restaurants en werkt samen met de Association de la Sommellerie Internationale om de wijncultuur te promoten voor een nieuwe generatie. Hij is de auteur van vijf boeken waaronder How to Taste Wine (2006) en How to Pair Wine (2011). 

Vakmanschap

Assouline's Ultimate Collection is een eerbetoon aan de kunst van het luxe boekbinden. Hand gebonden met behulp van traditionele technieken. Ook bevat elke pagina van deze limited edition serie de unieke afdruk van de ambachtsman. Het boek heeft een linnen beschermhoes en het zit verpakt in een mooie presentatiedoos. Deze unieke boeken betekenen een nieuw niveau van verfijning voor echte kenners en zijn kunstwerken op zich.

Assouline Collection

De Ultimate Collection behandelt een scala aan onderwerpen van sieraden en mode tot beeldende kunst. De Impossible Collection serie focust zich op cultuur van over de hele wereld door de eeuwen heen. Op de merkpagina van Assouline vindt u alle producten die Bovino aanbiedt.

Andere bekeken ook