Meer dan 10.000 kwaliteitswijnen Gratis verzending vanaf €100 Score 9.5/10 - 3.089 beoordelingen
Verzenden naar
Zoek uw favoriete wijnen
Thuiswinkel Waarborg certificaat Trust Ecommerce Europe
Winkelmandje
0
9,95
Levering binnen 2-3 werkdagen Levering binnen 2-3 werkdagen

     

Meer informatie over de Perdeberg - Grenache Noir Vineyard Collection

In juli 2021 vierde Perdeberg in Zuid-Afrika zijn 80-jarig jubileum in de wijnindustrie. Opgericht in 1941, staat Perdeberg bekend om het produceren van opmerkelijke 'droge land'-wijnen die het unieke karakter van het terroir in Agter Paarl, tussen Malmesbury en Durbanville uitdrukken. Het bedrijf ontstond toen eigenaar Jan Rossouw boeren in de regio samenbracht met de visie om zelf wijnen te maken in plaats van hun druiven door te verkopen. Sindsdien is Perdeberg trouw gebleven aan acht belangrijke hoekstenen van zijn DNA: erfgoed, innovatie, relaties, dryland, Chenin Blanc, locatie, duurzaamheid en uitmuntendheid. Perdeberg maakt ook gebruik van moderne technologie en experimenteert voortdurend met nieuwe en innovatieve methoden in hun kelders. Altijd op zoek om hun wijngaarden, natuurlijke omgeving en het milieu te helpen beschermen. Met deze focus op innovatie is Perdeberg uitgegroeid tot een exportgericht, gediversifieerd bedrijf. De combinatie van traditionele vaardigheden met moderne en innovatieve technieken stelt Perdeberg Wines in staat om superieure wijnen te produceren die de zintuigen prikkelen.

Klimaat & Terroir

Perdeberg is een van de weinige wijnhuizen die infraroodfoto's vanuit de lucht gebruiken om druiven in hun wijngaarden te monitoren. Dit helpt hen om veel problemen in de wijngaard te voorkomen en draagt bij aan de bescherming van hun wijngaarden, de natuurlijke omgeving en het milieu.

Geur & Smaak

Mooi donkerrood van kleur, met aroma's van rode bessen, kersen en kruiden. De wijn is soepel en fris levendig, en heeft een romig mondgevoel. Erg vriendelijk allemaal, zonder harde randjes. 

Serveersuggestie

Open deze fles alvast voor een gezellig moment tijdens het koken. Schenk hem daarna rustig door bij eenvoudige gerechten.

Andere bekeken ook